Αρχική » Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Μεταφορικά κόστη

-Για παραγγελίες από 35€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
-Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ είναι: 4.00€.
-Η χρέωση για αντικαταβολή, ειναι επιπλέον 3.10€.

Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για βαριά ή ογκώδη προϊόντα το κόστος διαφοροποιείται και γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ειδοποιείστε ή τηλεφωνικά ή με μήνυμα στο κινητό σας ή με email. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Οι μεταφορές πραγματοποιούνται με ΕΛΤΑ Courier και INTRALINK Logistics.

Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα υπαναχώρησης: Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν ,απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

  1. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς
  2. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει, να μην έχει χρησιμοποιηθεί,να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτιά κτλ τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, καλώδια συνδέσεων κ.τ.λ.)
  3. Για να γίνει δεκτή επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.
  4. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.
  5. Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.