Προβολή Καλαθιού "Κολόνια με βιολογικά συστατικά Oro di Spello 100ml" προστέθηκε στο καλάθι σας.
Oro di Spello 24h Face cream 50ml

Oro di Spello 24h Face cream 50ml

Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα

Κωδ: 000845

Σύντομη Περιγραφή:

Ενυδατική κρέμα προσώπου 24 ωρών για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

€24.00 με φπα

Κατηγορίες: , . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Περιγραφή : τα συστατικά της ενεργούν συνεργιστικά για να αποκαταστήσουν τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος : το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θρέφει και προστατεύει με φυσικό τρόπο ενώ το βιολογικό έλαιο σουσαμιού και το βιολογικό βούτυρο καριτέ ενισχύουν την ενυδάτωση. Η παρουσία του υαλουρονικού οξέος καταπολεμά την αφυδάτωση και την γήρανση του δέρματος ενώ η βιταμίνη Ε ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση.

Τρόπος χρήσης : μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα της κρέμας 24 ωρών της Oro di Spello σε πρόσωπο και λαιμό. Κάνετε απαλό μασάζ ασκώντας ελαφριά πίεση με τα δάχτυλά σας, και ακολουθήστε μία διπλή κίνηση από το κέντρο προς το εξωτερικό του προσώπου και από κάτω προς τα πάνω για να συνδυάσετε ένα αποτέλεσμα ανύψωσης και συνεχίστε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συμβουλές ομορφιάς : Για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε την κρέμα καθημερινά πρωί και βράδυ, πάντα μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Η 24ωρη κρέμα προσώπου, βασισμένη στο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το υαλουρονικό οξύ, είναι σύμμαχος της νιότης σας για ένα βελούδινο, τονισμένο και φυσικά λαμπερό πρόσωπο.

Ποσότητα : 50ml

Εξωτερική χρήση.

Παρασκευάζεται στην Ιταλία.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Eco – Bio

Μπορείτε να πληρώσετε για αυτό το προϊόν με:

1. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ALPHA BANK
3. Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Κόστος μεταφορικών:

- Για παραγγελίες από 35€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
- Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ είναι:4.00€.
- Η χρέωση για αντικαταβολή, ειναι επιπλέον 3.10€.

Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για βαριά ή ογκώδη προϊόντα το κόστος διαφοροποιείται και γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη.

Οι άνω τιμές είναι με ΦΠΑ. Δείτε στο κάτω μέρος της της σελίδας, αναλυτική περιγραφή των όρων και των χρεώσεων (Όροι Χρήσης, Τρόποι Πληρωμής, Αποστολές & Επιστροφές).

Ετικέτες:Oro di Spello