Oro di Spello Micellar water 200ml

Oro di Spello Micellar water 200ml

Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα

Κωδ: 000842

Σύντομη Περιγραφή:

Το νερό καθαρισμού micellaire της Oro di Spello είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους και επιρρεπείς στους ερεθισμούς.

€17.50 με φπα

Κατηγορίες: , . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Περιγραφή : πρόκειται για ένα ευαίσθητο και πολυλειτουργικό προϊόν ικανό να καθαρίσει και να αφαιρέσει το μακιγιάζ αλλά και να ενυδατώσει το δέρμα με μία μόνο κίνηση. Η ευαίσθητη και ουδέτερη φόρμουλά του καταπραΰνει την ερυθρότητα και βοηθάει στην αποτοξίνωση του δέρματος χωρίς να επηρεάζει το pH του.

Τρόπος χρήσης : Βάλτε το προϊόν σε βαμβάκι και καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε, καθώς το Micellar Water 3σε1 Oro di Spello έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει ακόμη και το πιο απαιτητικό δέρμα γρήγορα και αποτελεσματικά, ασκώντας ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Συμβουλές ομορφιάς : Το Micellar Water 3in1 είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο γαλάκτωμα καθαρισμού. Αν ψάχνετε για ένα ευαίσθητο προϊόν με υψηλή ανεκτικότητα, το Spello Gold 3in1 Micellar Water είναι η τέλεια λύση για να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για να αφαιρέσετε τις ακαθαρσίες του δέρματος και να δώσετε ενυδάτωση, απαλότητα και τόνο στο δέρμα.

Ποσότητα : 200ml

Εξωτερική χρήση.

Παρασκευάζεται στην Ιταλία.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Eco – Bio

Μπορείτε να πληρώσετε για αυτό το προϊόν με:

1. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ALPHA BANK
3. Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Κόστος μεταφορικών:

- Για παραγγελίες από 35€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
- Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ είναι:4.00€.
- Η χρέωση για αντικαταβολή, ειναι επιπλέον 3.10€.

Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για βαριά ή ογκώδη προϊόντα το κόστος διαφοροποιείται και γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη.

Οι άνω τιμές είναι με ΦΠΑ. Δείτε στο κάτω μέρος της της σελίδας, αναλυτική περιγραφή των όρων και των χρεώσεων (Όροι Χρήσης, Τρόποι Πληρωμής, Αποστολές & Επιστροφές).

Ετικέτες:Oro di Spello