Σαπούνι Χαλεπιού 30% 200gr

Σαπούνι Χαλεπιού 30% 200gr

Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα

Κωδ: 000853

€11.00 με φπα

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Βιολογικό προϊόν που δεν περιέχει βαφές, συντηρητικά, αρώματα ή άλλα χημικά πρόσθετα, με 30% περιεκτικότητα σε δαφνέλαιο.

Το σαπούνι Χαλεπιού, του οποίου το όνομα προέρχεται από το Χαλέπι της Συρίας, πιστεύεται ότι είναι το παλαιότερο σαπούνι στον κόσμο, ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα ομορφιάς που έφτασαν από τον αρχαίο στο σύγχρονο κόσμο.

Το σαπούνι Χαλεπιού είναι απαλό, ενυδατικό και φυσικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο σώμα και μαλλιά ενώ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά. Το δαφνέλαιο αποτελεί ισχυρό καθαριστικό και έχει αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντικνησμική δράση, ενώ το ελαιόλαδο γνωστό για τα θρεπτικά συστατικά του, ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για δερματικά προβλήματα όπως η δερματίτιδα, η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση κα.

200gr

Ingredients : Olea Europaea Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide.

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα

 

Μπορείτε να πληρώσετε για αυτό το προϊόν με:

1. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ALPHA BANK
3. Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Κόστος μεταφορικών:

- Για παραγγελίες από 35€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
- Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ είναι:4.00€.
- Η χρέωση για αντικαταβολή, ειναι επιπλέον 3.10€.

Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για βαριά ή ογκώδη προϊόντα το κόστος διαφοροποιείται και γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη.

Οι άνω τιμές είναι με ΦΠΑ. Δείτε στο κάτω μέρος της της σελίδας, αναλυτική περιγραφή των όρων και των χρεώσεων (Όροι Χρήσης, Τρόποι Πληρωμής, Αποστολές & Επιστροφές).

Ετικέτες:Compagnia delle Erbe